Παράξενοι Νόμοι Part I..

Ωρα 15:48, μόλις εσήκωστηκα που το κρεββάτι, έκαμα το γλυτζί μου φραππέ, ετύλιξα το τσιάρο μου τζιε είπα να κάτσω πάνω στο λάπτοπ να δω κανένα νεο. Όπως συνηθίζω άνοιξα 69 tabs τζιε άρκεψα το search, έππεσα πάνω σε ένα πολλα ωραίο άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα Times για τους  πιο παράξενους νόμους τους κόσμου. Ακολουθούν μερικοί από αυτούς καθώς και η εναλλακτική τους εκδοχή ώστε να εφαρμοστούν σε Κύπρο/Ελλάδα..

Ελβετία: Απαγορεύει να ρίχνει νερό κάποιος στην τουαλέτα από τις 10μ.μ. έτσι ώστε να μην ενοχλεί τους γείτονες. Τα καζανάκια των τουαλετών παράγονται με μια υψηλή ακουστική μόνωση.

(Αν τύχει να σπουδάζεται Ελλάδα ή να ήρτατε διακοπές για πάνω μου μια εφτομάδα θα προσέξατε ότι μετά τις 12 μπορείς να ακούεις καθαρότατα τον γείτονα σου να γ*μεί την γενέκα του/κουμέρα του ή οτιδήποτε έshιει παλμό. Λοιπόν, απαγορεύεται στους γ*μιάες της κάθε γειτονιάς να εισχωρούν τα γεννητικά τους όργανα περισσότερο από 8cm ανά λεπτό έτσι ώστε να μεν προκαλούν στις ερωτικές τους συντρόφους “κραυγές” τζινιετικού shιλλου. Στην περίπτωση που ο σύντροφος σας εν όπως το σπίρτο τζιε εν υποφέρεται, διατίθεται στα περίπτερα φύμωτρο σε πάνω απο 69 γεύσεις.)

Σουαζιλάνδη: Πρόσφατα θεσπίστηκε νόμος που απαγορεύει στις γυναίκες να φορούν εσώρουχα. Η τιμωρία σε περίπτωση παράβασης είναι οι στρατιώτες να σκίζουν τα ρούχα της γυναίκας και να τα κόβουν μπροστά της σε κομματάκια.

(Απαγορεύεται στες Κυπραίες να φκάλλουν φωτογραφίες με τα shιλλή τους σουφρωμένα λες τζιε εν τίποτε μπουγελόφατσες. Σε περίπτωση παράβασης ο καύκος/φίλος δικαιούτε να δώκει σε τζίνα τα shίλλη μια άλλη “προσφορά εργασίας” εως ότου αντιληφθούν για ποιό λόγο τα έχουν.)

Γαλλία: Είναι παράνομο να ονομάσει κάποιος ένα γουρούνι με το όνομα Ναπολέων.

(Απαγορεύεται να ονομάζεται τα κτηνά σας τζιε ειδικά τους γάρους σας με το όνομα Αντρέας ή Μαρία αλλιώς εννά δημιουργηθεί σύγχυση μεταξύ των “κτηνών” μεγαλύτερη κι από αυτή της Οικονομικής Κρίσης.)

Αλαμπάμα: Είναι παράνομο κάποιος να έχει δεμένα τα μάτια του όταν οδηγεί όχημα ενώ επίσης είναι αντίθετα στους νόμους να δίνει κάποιος αλκοόλ σε ψάρι.

(Είναι παράνομο να οδηγείς με τα πόδκια σου τζιε μάλιστα άμα φορείς μόνο κλάτσες καθώς επίσης και παράνομο να ταίζεις τον shίλλο σου αγγουράκια/τομάτες/πόλιπιφ συνοδευόμενο από ζιβάνια 2 με 3ις ώρες πριν να τζινυίσεις.)

Βέρμοντ: Οι παντρεμένες γυναίκες πρέπει να παίρνουν γραπτή άδεια από τους συζύγους τους για να τοποθετούν στο στόμα τους ψεύτικη οδοντοστοιχία.

(Οι παντρεμένες γενέτζιες ειδικά στην Ελλάδα θα πρέπει να πιάννουν γραπτή άδεια που τον μουχτάρη/κοινοτάρχη σε περίπτωση που η τρίχα παστα shιέρκα τους η όπουδηποτε αλλού ξεπερνά το 1cm.)

Μπόνους Νόμος: Σε πολλά μουσουλμανικά κράτη επιτρέπεται δια νόμου να κάνει κάποιος σεξ με ζώα αλλά μόνο με… θηλυκά!! (Την παραλλάγη του νόμου αφήνω την σ’εσάς.)

~ by Cogito Ergo Sum on September 24, 2009.

3 Responses to “Παράξενοι Νόμοι Part I..”

  1. ha ha.πολλά καλοί.πελλοί

  2. an thespisoun to deftero nomo p mas ipes me ta essorouxa itan na antimetopisoume to thema tis figostratias. ate proteine to sto ypourgo.

  3. Λαλείς Oniropole? Τώρα να ετοιμάσω το φαξ τζιε να του το στείλω 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: