Γυναικείος πλυθησμός Part I

Καλησπέρα φίλοι μου.

OFF-TOPIC

Πριν να σας εξιστορήσω μια φάση που έγινε εκτές εννα ήθελα έτσι να σας συστήθω λίο παραπάνω απ’ ότι έχω ήδη, όξα εν σας συστήθηκα τίποτε ακόμα; Τέλος πάντων, για μένα η σκέψη τζιε ο συλλογισμός είναι χμμ.. όπως είναι μια δροσερή λεμονάδα σε ένα περιπλανόμενο στην έρημο επί μέρες που μαζί του έshιει μόνο νερό. Σίουρα θα τον δροσίσει τζιε θα ήταν κάτι το ονειρικό για τον ερημίτη αλλά ύστερα εννά νιώσει την πείνα τζιε εννά ζητήσει το κάτι τις παραπάνω. Έτσι τζιε για μένα η σκέψη, τζιε οι εν εννοώ την καθημερινή σκέψη των καθημερινότατων πραγμάτων, είναι το μόνο που νιώθω να έχω τζιε θα έχω πάντοτε ολοκληρωτικά δικό μου, επηρεάζετε μόνο απ’ ότι βλέπω γύρω μου πάντοτε με την δική μου αντίληψη τζιε οι που τον καταιγισμό των Μ.Μ.Ε/εφημερίδων/περιοδικών η ακόμα που “ιστορίες” που έχουν υποθεί η πρόκειται να υποθούν (Θρησκεία,Κομματική Ιδεολογία κτλ). Ακόμα, όπως είναι τζιε η λεμονάδα στον ερημίτη που στην συνέχεια όπως είναι ανθρωπίνως αναγκαίο θα ζητήσει κάτι τις το περισσότερο, έτσι τζιε για μένα που την στιγμή που μπω στον πειρασμό να συλλογιστώ κάτι το οποίο μου τράβηξε την προσοχή ή το ενδιαφέρον δεν θα αρκεστώ στην γλύκα του να νιώσω καλά με τον εαυτό μου αλλά θα “ψάξω” αίτια,ερεθισμούς κτλ. Ίσως να μεν με καταλαμβαίνετε ακόμα αλλά υπόσχομαι σας, πως θα με νιώσετε με τον καιρό.

ON-TOPIC

Ένιγουει προχωράμε στην ωραιότατη φάση που μου έτυχε εψές, εν που τζινες τες φάσεις που σε κάμνουν να νιώθεις ακόμα πιο άντρας απ’ότι είσαι τζιε να λέεις πως τζίνος ο πρώην Πρύτανης του Χάρβαρντ (διαφεύγει μου το όνομα του) που δήλωσε πως “Οι γυνάικες είναι μειωμένης αντιλήψεως” έshιει όντως μεγάλο δίκαιο.

Εψές Πέμπτη όπως το έχω καθιερωμένο – καθημερινώς – ετοιμάστηκα να πάω για ένα ποτό μαζί με ένα παρέα σε ένα πολλά ωραίο χειμερινό κλαμπ στον τόπο όπου σπουδάζω. Να μεν σας τα πολυλογώ, επαραγγείλαμε το ποτό μας τζιε κουβέντα πάστιν κουβέντα επρόσεξα δύο κοπέλλες απέναντι μας των οποίων οι οφθαλμοί τους έιχαν κρεμμαστεί πόξω (ναι αγαπητές μου, όταν φκάλλετε τα μάθκια σας καταλαμβαίνουμε το γι’αυτό μεν το κάμνετε διακριτικά τζιε γίνεστε αστείες), τέλος πάντων εν επέρασε μισή ώρα τζιε ο μπάρμαν, ο όποιος τυγχάνει να είναι φίλος μου Κυπραίος, διά μας δκιο σφηνάκια τζιερασμένα που τες Κυρίες απέναντι. Ήπιαμεν τα στην υγεία τους τζιε εσυνεχίσαμεν την πολλά ωραία συζήτηση που είχαμε περί mmorpg gaming. Εντομεταξύ οι Ελληνίδες (ναι, σπουδάζω Ελλάδα αν δεν το έχω ήδη αναφέρει) δεν έχουν καμία προκατάληψη να κάμουν την “πρώτη” κίνηση/βήμα γι’αυτό να μεν σας απορά το γεγονός ότι τζίνες μας ετζιεράσαν πρώτες ποτο, ένιγουει εγώ τζιε ο παρέας χαμένοι στην συζήτηση που είχαμε με μόνη έννοια ποιούς εννά “πλύνουμεν” σήμερα το απόγευμα στην πιλόττα εσυνεχίσαμε την “απολίτιστη” συμπεριφορά που προφανώς είχαμε για τις εν λόγω Κυρίες. Ύστερα που κάμποσην ώρα, που ομολογώ να πω πως εν εκατάλαβα πως επέρασε μιας τζιε το ποτό έshιει την χαρισματική ιδιότητα να τζυλά την ώρα χωρίς να το καταλαμβαίνεις, έρκετε κοντά μου η μια η κοπέλλα με κάτι φρύδκια που ακόμα λλίο ήταν να τζίσουν τα βλέφαρα της τζιε λέει μου το εξής “Συγγνώμη κούκλε μου, εσύ κι ο φίλος σου δεν προσέξατε πως σας κεράσαμε σφηνάκι;”, απάντω της πολλά όμορφα και ωραία με την πάντα ετοιμόλογη γλώσσα μου, “Απ’ την στιγμή που δεν είμαστε τυφλοί το προσέξαμε, και απ’ την στιγμή που ο Alzheimer δεν μας είναι συγγενής, δεν το ξεχάσαμε”.

Μπορώ να πω, πως τα φρύδκια της τωρά ήρταν ίσια-ίσια με τα βλέφαρα της και συνεχίζει λες τζιε ήταν να φκάλλει άκρη με τον πελλό (έτσι εν λέσιν? :P) “Ε και γιατί δεν ήρθατε να μας συστηθείτε όπως έπρεπε;”. Ε κάπου δαμέ άρκεψα τζιε έφκαλλα καπνούς που τ’ αφκιά μιας τζιε εν η λόγω κοπέλλα είshιεν αρκετό θράσσος απ’ότι καταλαμβαίνετε, συγκρατώντας τον θυμό μου απάντησα, “Κούκλα μου δεν ξέρω σε τι είδος Άρλεκιν δίαβασες πως από την στιγμή που μας κέρασες σφηνάκι θα έπρεπε και καλά να έρθω να σου συστηθώ αλλά συγγνώμη ίσως να κτύπησες λάθος πόρτα..” και κάπου εδώ αγαπημένοι μου φίλοι παίρνω την επική απάντηση, “Έτσι πως καταντήσατε εσείς οι άντρες μας βλέπω λεσβίες σε λίγο καιρό.”

Το ότι τελευταίως οι άντρες εμαρθακέψασιν εν όντως γνωστό, το γιατί όμως κατα τις κοπέλλες πλανάται λανθασμένα στα εγκεφαλικά τους κύτταρα μιας και ο λόγος είναι πολύ απλός. Άκουσα ξανά τούτην την κουβέντα πως τάχα τζιε καλά εμαρθακέψαμεν τζιε ο λόγος ήταν πως πλέον εν “κολλούμε” σε κλαμπ ή πως συνήθως εν κάμνουμε την πρώτη κίνηση. Αγαπητές μου πρέπει να το πάρετε απόφαση πως εν ζούμε σε καιρούς με πρίγκηπες, άλογα τζιε κάστρα τζιε πως εν βρισκόμαστε σε μαυρόασπρη ταινία τύπου “Κάλπικης Λίρας” με πρωταγωνίστες την Ίλυα Λιβυκού και τον Ορέστη Μακρή. Επίεν ο τζιερός που για να “φκάλλεις” γενέκα έπρεπε να περάσεις που ένα σωρό καταστάσεις τύπου Συμπληγάδων πετρών, πλέον – όπως εσείς μας εμάθατε φυσικά – γενέκα που λαλεί τζιε ο λοός βρίσκεις τζιε πουκάτω που το χαλούι σου. Αναγκαστικά είδαμεν πολλές καταστάσεις, φαντάζομαι τζιε πολλοί άλλοι, τζιε τούτο έκαμεν μας πιο απαιτητικούς σε θέμα γυναίκας. Έν είμαστε πλεόν οι σαβουρογάμηες που εσυνηθίζαν οι πιο παλιοί να ένι τζιε όσο περνά ο τζιερός ο άνθρωπος αποκτά όσο τζιε περισσότερη αξιοπρέπεια τζιε εγωισμό γίνεται. Τελευταίως απ’ ότι επρόσεξα με την τελευταία “επίσκεψη” μου στην Κύπρο/Λεμεσό υπάρχει ένα φάσμα γυναικείου πλυθησμού που “προκαλεί” με τις κινήσεις τις, το βλέμμα τις τζιε ότι άλλο σκεφτεί ο γυναικείος νους για να πάεις τάχα τζιε καλά εσύ πρώτος να της μιλήσεις. Ε όι κυρία μου, εν πρόκειται να έρτω άμα το επιδιώξεις τζιε μάλιστα με έτσι τρόπο, το πολλίν πολλιν να σε κάμω χάζι τζιε να γυρίσω που την άλλη. Πρέπει να καταλάβετε πως το φκάλλω-γενέκα-μες-το-κλαμπ ένε της “μόδας” τζιε κατα πόσο των προσωπικών μου αρχών, ακόμα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως επιβάλλεται τζιε απο σας μια πρώτη Α κίνηση τζιε πως άμα δεν δείτε ανταπόκριση εν σημαίνει πως είμαστε μαρθακοί. Πιθανοί λόγοι μη ανταπόκρισης θα ήταν πως ίσως να με περιμένει μια πιο όμορφη κοπέλλα που εσένα σπίτι, πως μπορεί να μεν είμαι σε διάθεση να έρτω να σου μιλήσω η ακόμα μπορεί να γουστάρω τζιε το αντίθετο φύλο.

Τούτα γράφω τα επειδή εκουράστηκα με τούτην την ιστορία πως τάχα τζιε καλά εμείς οι άντρες εμαρθακέψαμεν όσο αφορά το θέμα των γυναικών, τζιε πως ένεν η πρώτη φορά που μου συμβαίνει ένα παρόμοιο περιστατικό. Προσωπικά την εν λόγω νύκτα επέριμενε με η κοπέλλα μου σπίτι, εν είμαι του τύπου που θα φλερτάρω στο κλαμπ (ναι αρέσκει μου να κάμνω τον ωραίο τζιε να φέφκω πάντα μόνος μου, προτιμώ το), and last but not least μιλάτε πολλά αγαπημένες μου Ελληνίδες τζιε εν την σηκώνω τόση ηχορύπανση !

Για να εξηγιόμαστε και να μην παρεξηγιόμαστε, εννοείτε πως εν βρίσκοντε όλες στην κατηγορία που προανάφερα και πως αυτό το φαινόμενο παρατηρείται σε ηλικίες 21-25. Σας αγαπάω, μα δεν παντρεύομαι !

Εις το επανιδείν.

~ by Cogito Ergo Sum on September 26, 2009.

7 Responses to “Γυναικείος πλυθησμός Part I”

 1. εξεκίνησες πολλά φαλλοκρατικά και ανάφεντα αλλά ως το τέλος εψιλοέσωσες το

  πιστεύω ότι δηλώσεις όπως “οι γυναίκες είναι μειωμένης αντίληψης” δείχνουν άτομο κομπλεξικό και με μηδαμινές πιθανότητες να δει χαΐρι στις σχέσεις του, οπότε συνιστώ να τες περιορίσεις και να μεν τες έshεις μπαντιέρα. Τζιαι στη συνέχεια να προσπαθήσεις να μεν τες πιστεύκεις τζιόλας. Εν τούτες οι αντιλήψεις που, δικαίως ή αδίκως (αλλά σίγουρα “δυστυχώς”), εδημιουργήσαν τούτον το φαύλο κύκλο που υπάρχει στο θέμα άντρες-γυναίκες: η μια παρεξηγημένη άποψη φέρνει τη μια παρεξηγημένη συμπεριφορά, η οποία με τη σειρά της δημιουργεί άλλη παρεξηγημένη άποψη και πάει ο λέοντας.

  • @Sike
   Καταρχάς ούτε φαλλοκράτης είμαι, ούτε αντιφεμινιστής ούτε σεξιστής, έτσι για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα. Όντως ο Λόρενς Σάμερς, ο οποίος δήλωσε την φράση, πιθανώς να ήταν όλα τα κοσμικά επίθετα που τον στόλισες παραπάνω. Αλλά δεν πάυει να ισχύει για ένα Α μερίδιο γυναικών, ίσως για κάποιες με τις οποίες συνανεστράφη ο εν λόγω κύριος. Συγγνώμη αλλά δεν είμαι υπεύθυνος για τις εξαιρέσεις τις οποίες υπάρχουν, τζιε δυστυχώς υπάρχουν.

   Όσο για αν κρατώ μπαντιέρα τέτοιου είδους δηλώσεις ή αν ακόμη τις πιστεύω λυπάμαι αλλά έμαθα εξ απαλών ονύχων να μην οδεύω με λόγια άλλων για μπαντιέρες, τα οποία φυσικά ειπώθηκαν κάτω από διάφορες περιστάσεις.

   Εν πάση περιπτώσει, θα συμφωνήσω μαζί σου πως τέτοιου είδους αντιλήψεις αυξάνουν το χάσμα μεταξύ των δύο φυλών αλλά ίσως να μην κατάφερες να σταθείς στο κείμενο στο οποίο προσπάθησα να δώσω ένα κωμικό χαρακτήρα κι όχι να μειώσω το γυναικείο φύλο.

   Ειρήσθω εν παρόδω πως προσωπικά σέβομαι το αντίθετο φύλο, τζιε πως ούτε άτομο κομπλεξικό είμαι στο εν λόγω θέμα, καθώς επίσης πως έχω τζιε πολλίν, μάλιστα, χαΐρι στις σχέσεις μου.

   Φιλικά,
   Cogito Ergo Sum.

 2. το ότι παράβλεψα το κωμικό του κειμένου, οφείλεται στο ότι είχα ταυτόχρονα υπόψη μου μια άλλη κουβέντα από προηγούμενό σο υποστ περί του λόγου ύπαρξης των γυναικείων χειλιών, η οποία με εστυλλομμάθκιασε…

  επίσης, το ότι η δήλωση ισχύει για μερίδα γυναικών δεν το αμφισβητώ καθόλου, αντιθέτως το υποστηρίζω. Αυτό που με ενοχλεί είναι οι γενικεύσεις/δογματισμοί του τύπου “οι γυναίκες είναι το Α”, “οι άντρες είναι το Β” κτλ. Και τα δύο είδη έχουμε αρκετούς στις τάξεις μας που αμαυρώνουν το όνομα της φυλής, κι αν γενικεύουμαι βάσει αυτών έθθα δούμεν άσπρη μέρα

 3. γενικεύουμΕ :Ρ

 4. Δογματισμούς από πλευράς εμού δεν πρόκειται να δείς αγαπητή μου Sike. Οου μαι γκοτ βρε Sike μου, μιλάς για το ποστ με τους παράξενους νόμους φαντάζομαι, τζίνο τζιε εαν έπρεπε να το πάρεις κωμικά.

  Για να ξεκαθαρίζω την θέση μου μιας τζιε στα μάθκια σου ίσως να μην έχω την πρέπων εικόνα. Το αντίθετο φύλο (γυναικείο) το σέβομαι όπως προανάφερα καθώς και σε καμία περίπτωση δεν το υποβαθμίζω. Σας βλέπω ως υπέροχα πλάσματα που προσωπικά μέχρι στιγμής μόνο θετικά έχω να επιδείξω από τις κοπελλές που είχα την τύχη να γνωρίσω.

  Συμφωνούμε στο τελευταίο σου σημείο όπου λες ότι τέτοιου είδους γενικεύσεις αμαυρώνουν το όνομα των φύλων.

  Υ.Γ.1: Το ορθογραφίκο λάθος θα το αποδώσω στο πρωινό υπολογίζοντας πως ακόμη δεν έχεις φτοιάξει καφεδάκι. 😛

  Υ.Γ.2: “αμαυρώνουν το όνομα της φυλής;”: Των ινδιάνων ή των Μάγια; 😛

  • ναι εν στους παράξενους νόμους που αναφερόμουν, και εστυλλομμάθκιασα διότι μέχρι στιγμής μόνο από κάτι κάφρους άκουσα το εν λόγω “αστείο”! Και τους λέω κάφρους γιατί κατάλαβα ότι το πίστευαν. Όταν είσαι πίκρικος άνθρωπος σαν εμένα, δύσκολα πείθεσαι πως κάτι λέχθηκε για “αστείο”. Ξέρεις ότι όλες οι κουβέντες βασίζονται σε μια αλήθεια ή πεποίθηση αυτού που τις λέει 🙂

   άτε κανεί! πάω να φάω

 5. Το βρίσκω κι εγώ πολύ ηλίθιο κάποιοι να περιμένουν επειδή σου κερνούν ένα-δυο σφηνάκια να πρέπει εσύ να τους πιάσεις και κουβέντα. (δεν νομίζω να έχει να κάνει με το φύλο η συγκεκριμένη μέθοδος).

  Όσο για τον τρόπο που κάποιες γυναίκες προσπαθούν να “προκαλέσουν” την πρώτη κίνηση του άντρα.. πιστεύω ότι είναι θεμιτός τρόπος μια γυναίκα να δείξει το ενδιαφέρον της, χωρίς να στερεί του άντρα την πρώτη κίνηση. Φυσικά τίποτα δεν είναι γενικό και όλα εξαρτώνται από την κλίμακα της προσπάθειας να “προκαλέσει”.

  Δεν σκεφτόμουν 2.5 χρόνια τι να γράψω σαν σχόλιο, μόλις ανακάλυψα το ιστολόγιο σου. Αναρωτιέμαι εάν μετά από 2.5 σχεδόν χρόνια έχεις τις ίδιες απόψεις για το θέμα :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: